Oil & Gas

Burdock is gespecialiseerd in het toeleveren van ervaren (teams van) specialisten aan de olie- en gasindustrie voor on- en offshore projecten, onder meer voor exploratie en productie, marine services en maintenance.

 

Maintenance Consultants brengt ervaren medewerkers en turnaround- en nieuwbouwprojecten samen. In de sectoren Energy, Oil & Gas en Process leveren we opdrachtgevers daarmee multidisciplinaire ondersteuning.

 

Project Consultants vormt de essentiƫle schakel tussen ervaren professionals en uw projecten. We kunnen al in een vroeg stadium multidisciplinaire bouw- of projectteams voor u samenstellen. Verder kunnen we u in een lopend project de juiste specialistische (teams van) professionals bieden.

 

Met onze dienstverlening in de sector Oil & Gas op het gebied van project management, recruitment en consultancy bieden wij u als opdrachtgever oplossingen voor kennis- en capaciteitsvraagstukken.  U als professional bieden we in deze sector uitdagende en aansprekende posities.

 

Met onze ervaring en wereldwijde netwerk bieden we u de beste professionals.

 

Neem contact op

GeĆÆnteresseerd in onze diensten? Op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn te bereiken op +31 (0) 70 319 19 90 of info@burdock.com  .

Voor meer informatie download onze brochure.

 

Vacatures

Klik hier voor Oil & Gas gerelateerde vacatures.


Search vacancy
Nieuwsbrief