/page/downloads/Routebeschrijving_NL_en_ENg_combi_nieuw_aangepast_plaatje.pdfBurdock - Hoofdkantoor

Laan van Zuid Hoorn 15

2289 DC Rijswijk

Nederland
T +31 (0)70 3191990
F +31 (0)70 3193600
I  www.burdock.com

 

Routebeschrijving

 

 


Relatiedag op de Eendracht

Afgelopen vrijdag 8 juni hebben de maatschappijen Maintenance Consultants, Offshore Services en High Tech een relatiedag gehouden aan boord van de Eendracht. Burdock sponsort de Eendracht, de Eendracht past goed bij ons omdat we samen uitdagingen blijven aangaan.

In totaal waren er 60 relaties aan boord. De dag begon al vroeg op Scheveningen, om 10.00 uur werden de gasten begroet door de kapitein. Iedereen kreeg een tenue van Burdock aan.

 

De Eendracht vertrok richting de ‘woeste’ zee, er stond een behoorlijke wind (windkracht 9). De gasten staken de handen uit de mouwen, door mee te helpen bij het zeilen. En waaiden ondertussen lekker uit.

 

De gasten konden vervolgens bijkomen met een heerlijk lunchbuffet. Daarna maakte we de terugtocht naar de kade. Aan dek konden de gasten genieten van de zon onder het genot van een hapje en drankje.

 

Entertainment was ook aanwezig, de gehele dag speelde Peter Vermeulen typetjes zoals kapitein, reddingsbrigade, kok en nog meer. Ook vermaakte hij de gasten met zijn humor en goochelkunsten.

 

Einde dag werd afgesloten met een borrel, diner en muziek, zo kwam het Trio roept u maar! En de verzoeknummers werden geroepen. Om 19.00 was de dag helaas ten einde. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag! 


Meer nieuws


Search vacancy
Nieuwsbrief