Energy

Burdock biedt project management, recruitment en consultancy in de energiesector. Dat kan voor u als opdrachtgever op twee manieren: door het inzetten van onze eigen consultants die uw project leiden of begeleiden of door het inzetten van professionals die uw projectteam versterken.

Onze kracht zit in de combinatie van specialistische kennis van de energiesector en concrete dienstverlening op het gebied van project management, recruitment en consultancy. U als professional bieden wij in deze sector (internationale) uitdagende banen of projecten.

 

De kracht van een specialist

De directie van Burdock beschikt over hands-on ervaring met het managen van energiecentrales. We richten ons exclusief op de nieuwbouw en ontwikkeling van constructies voor de energie-industrie, zoals:

  • Verbrandingscentrales
  • Waste to energy centrales
  • Windmolenparken
  • Faciliteiten voor gasopslag
  • Ondersteunende infrastructuur

 

Uw werkkapitaal staat onder druk

In de energie-industrie gaat het om grote projecten, belangen en bedragen. Tijdens de ontwikkeling van een centrale staat zo’n 15% van het werkkapitaal onder druk. Burdock helpt cliënten om het risico op kapitaalverlies door claims en boetes te minimaliseren. Een foutloos projectverloop levert u meer op dan alleen een uitstekende reputatie. Wij selecteren de best gekwalificeerde professionals en adviseren over de strategie en organisatie – zodat u uw afspraken kunt nakomen.

 

Een netwerk van experts

Burdock onderhoudt een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde technische specialisten. Zelfstandig opererende professionals die onmiddellijk van meerwaarde zijn. Mensen met de kennis, ervaring en werkhouding nodig om te presteren onder grote druk. We ondersteunen hen door de voorwaarden te scheppen om optimaal te presteren – waar ter wereld dan ook.

 

Ons doel: de perfecte match tussen specialist en opdrachtgever.

 

Neem contact op

Geïnteresseerd in onze diensten? We zijn te bereiken op
+31 (0)70 - 3191990 of e-mail bes@burdock.com  . Op zoek naar uitdagende baan? Stuur uw CV naar bes@burdock.com .

Voor meer informatie download onze brochure.

 

Team

Meer informatie over het Energy team. Klik hier  

 

Vacatures

Klik hier    voor Energy gerelateerde vacatures. 


Search vacancy
Nieuwsbrief