Bouw & Infra

Burdock lost kennis- en capaciteitsvraagstukken bij opdrachtgevers op in de civiele techniek, infrastructuur, bouwkunde en vastgoedontwikkeling. Dat klinkt simpel. Maar dat kunnen we alleen doordat we alle technische en organisatorische ins & outs uit eigen ervaring kennen. Al jaren zijn we actief in veel projecten op het gebied van bouw- en infrastructuur.

Zo wordt het voor u als opdrachtgever inderdaad eenvoudig: onze oplossingen zijn compleet en zorgen voor een soepel projectverloop. U als professional bieden we aansprekende projecten en heldere afspraken.

 

Civiele Techniek

De vakgroep Civiele Techniek ondersteunt opdrachtgevers bij de voorbereiding en realisatie van infrastructurele projecten – veelal in opdracht van overheden, particuliere ingenieursbureaus en gebiedsontwikkelaars. Met doelgerichte oplossingen voor civieltechnische expertise dragen we bij aan een soepel projectverloop. Van initiatieffase tot beheer en van engineering tot projectmanagement: u kunt vertrouwen op de deskundigheid van onze specialisten.

 

Disciplines Civiele Techniek

 

Bouwkunde & Vastgoed
De vakgroep Bouwkunde & Vastgoed biedt opdrachtgevers capaciteitsoplossingen en actief in bouwgerelateerde branches. We bieden veelzijdigheid in specialistische kennis en relevante werkervaring. Door teams te completeren met de juiste specialisten¹, dragen we bij aan het succes van de processen en aan de ontwikkeling van onze deskundigen.

We werken aan sterke samenwerkingsverbanden op basis van wederzijds kwaliteitsbesef.

Disciplines van Bouwkunde & Vastgoed
Architectuur en stedenbouw
Bouwregelgeving en handhaving
Bouwinspectie
Projectmanagement¹

Bouwkostenmanagement
Bouwplaatsmanagement
Vastgoedbeheer

 

Complete oplossingen voor een soepel projectverloop.

Neem contact op
Geïnteresseerd in onze diensten? We zijn te bereiken op

+31 (0) 70 319 19 90 of e-mail bbi@burdock.com.
Op zoek naar uitdagende baan? Stuur uw CV naar bbi@burdock.com
Voor meer informatie download onze brochure.
 

Team

Meer informatie over het Bouw & Infra team. Klik hier.

 

Vacatures

Klik hierer   voor Bouw & Infra gerelateerde vacatures.

 

Burdock Bouw & Infra MVO


Search vacancy
Nieuwsbrief